Dukker, der ikke siger “Mor”, men “jeg er din Gud”

Penge i troen – (08/09-2006) – Washington (USA) – Et ægtepar fra Boston har sat dukker, som taler og citerer bibelvers på markedet i USA for at give børnene et “budskab om håb og kærlighed”, fortæller deres skabere.

Cliff og Laureen Rockwood har allerede solgt flere tusinde af disse “hellige dukker” (som er navnet på mærket). Det var deres datter, som inspirerede dem til dukkerne: – Jeg ville have, at hun havde en dukke, der gav et kærlighedsbudskab og moralske lektioner i stedet for en pistol, fortalte Cliff Rockwood, og vi har solgt mange flere end vi turde håbe.

Stofdukkene er 30 cm høje, og der findes lige p.t. tre personer: Jesus, Moses og dronning Ester: – Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig, siger Jesus når man trykker på hans mave.

Moses fremsiger de ti bud og Dronning Ester vidner: – Gud har en plan for mit liv, på samme måde som Han har en plan for dig.

– Når legetøj kan være morsomme og pædagogiske, hvorfor kan de ikke også væres spirituelle, spørger Cliff Rockwood, som siger, at han har solgt en del af sine dukker til søndagsskoler og enkelte i Australien, New Zeeland og Canada.

Andre bibelske figurer skulle komme til samlingen: Kong David, Noa og Jonas er ved at være færdige.

Dukkerne er lavet i Kina og sælges via parrets hjemmeside, her (Cyril Malka).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top