Folkekirkens Nødhjælp som venstreorienteret politisk organisation

By Cyril Malka / 09/07/2012

Fence

(09/07-2012) – De unge venstreorienterede mangler opfindsomhed. Allerede i 2004 havde de opført en model af den israelske sikkerhedsmur på Roskilde Festival for at “sætte fokus på de humanitære konsekvenser for palæstinensere”, som det så fint hed sig.

De har gjort samme nummer igen i år, som Rachel Adelberg Johansen skriver:

Men hvad med de humanitære konsekvenser for de civile israelere, som var udsat for konstante palæstinensiske selvmordsangreb, inden sikkerhedsmuren til Vestbredden blev opført? De israelere synes Folkekirkens Nødhjælp at vende det blinde øje til. I skrivende stund udsættes de civile israelere i en stor radius uden om Gaza for daglig, massiv raketbeskydning fra muslimske terrorister i Gaza.

Hvis Folkekirkens Nødhjælp vitterligt var en neutral og ikke en enøjet nødhjælpsorganisation, måtte man forvente, at den ligeså søsatte en kampagne for at pege på de humanitære konsekvenser for de titusindvis af civile israelere, som må leve halvdelen af deres liv i beskyttelsesrum under jorden for ikke at blive ramt af palæstinensernes terrorangreb fra Gaza.

De omtaler ikke muren i Nord-Irland, som adskiller protestanter fra katolikker, eller den i Saudi Arabien (9.000 km lang), eller hvad med den på Cypern, som adskiller tyrkere og grækere? Den mellem Pakistan og Iran bliver heller nævnt. Der er ligeledes en mellem Indien og Pakistan. Uha! Pakistan er vist ved at være ret isoleret, de stakkels. Hvorfor omtales den mur ikke?

Eller hvad med Rio de Janeiro, hvor man har adskilt de fattige fra byerne med en mur? Var det ikke noget for en “kristen organisation” at tage sig af?

Naturligvis er der også en mur imellem USA og Mexico. Den kender vi alle godt.

I Korea er der også en mur mellem Nord- og Sydkorea.

Eller Vest Sahara? Hvad med Marokkos mur af sand, som er blevet flyttet dertil for at forhindre Sahwari-folket for overhovedet at komme til deres egen jord. Hvorfor gøres der ikke noget ved det?

Botswana har ligeledes bygget en mur ved grænsen til Zimbabwe for at forhindre folk i at komme igennem.

Israel har bygget en mur for at forhindre arabere i at slå israelske børn ihjel. Og muren udfylder sit formål.

Måske skulle “Folkekirkens Nødshjælp” uddanne araberne til at lade være med at bruge børn som våben? (Cyril Malka)

Why1

About the author

Cyril Malka

1comment
Carl Sukkot - 09/07/2012

Fuldstændigt korrekt – folkekirken er folkets kirke – ikke Guds.
Nødhjælpen med flere andre oranisationer er “demokratiske” organisationer, hvilket vil sige dumme og ukristiske – fordi historien har vist, at flertallet principielt altid har taget fejl.
Derfor angriber demokriterne den eneste civiliserede stat i mellemøsten.

Reply
Click here to add a comment

Leave a comment: