Ni Kristne Sygeplejerske Forgiftede i Pakistan

415582 nursespoisioningprotest 1343762650 799 640x480

(01/08-2012) – Pakistan er ikke det bedste sted at leve, hvis man ikke er muslim. Minoriteter bliver tvangskonverterede til Islam, kirkerne bliver jævnligt angrebet, og på det seneste, er man åbenbart gået over til forgiftning.

Ni kristne sygeplejerske blev syge søndag nat, efter at de havde drukket noget forgiftet te. Sygeplejerskene siger, at de blev forgiftet på grund af deres tro.

Parlamentsmedlem, Saleem Khokhar, kræver en politiundersøgelse og fortæller, at det pakistanske samfund er blevet ekstremt intolerant over for minoriteterne og forhindrer dem i at leve i fred.

Ifølge ham lukker regeringen øjnene for, hvad der sker til dagligt: Piger bliver tvangskonverterede, og kirkerne bliver jævnligt overfaldet. Selv om de kristne tager hensyn og hverken spiser eller drikker over for muslimerne (som i øjeblikket fejrer Ramadan), bliver de behandlet som andenrangsborgere og set ned på.

Dette forgiftningforsøg kunne være det seneste skud på stammen og mistænkes for at være religiøs forfølgelse. Prøver af teen blev sendt til Aga Khan Universitet for at blive undersøgt.

Ifølge hospitalsledelsen er der tale om en konspirationsteori: Sygeplejerskene har selv brygget den te, hvordan kunne “nogen” have puttet gift i den?

Foreløbig ved ingen, om der er tale om religiøs forfølgelse af de kristne, eller om de kristne falsk-anklager anderledestroende. (Cyril Malka)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top