Kald mig ikke Terence Trent d’Arby længere!

By Cyril Malka / 18/12/2007

Nu er jeg kristen! – (18/12-2007) Fjorten dage før, at han skulle spille i Paris, havde Sananda Maitreya end ikke solgt 50 billeter.

Dette er ret rystende! Især når man ved, at

a) “Sananda” er et af de navne, der bliver givet til Jesus,
b) Maitreya er navnet på Buddhas næste genfødsel,
c) vedkommende plejede ellers at fylde Zenith (en af Frankrigs største koncertsale) op i løbet af et par timer og
d) Bruce Springsteen syntes, at vedkommende ellers var Princes og Michael Jacksons efterfølger.

Hvad er forklaringen?
Forklaringen er, at “Sananda Maitreya” før i tiden var kendt under navnet “Terence Trent d’Arby”. Han fik det ene hit efter det andet, fik den ene udmærkelse efter den andet, men i dag nægter, han at man overhovedet bruger hans “gamle navn” i pressen eller på plakaterne.

Hvad er der sket?
Tjoh … Ikke andet end det almindelige Rock’n’Roll flip. Pengene og succès har fået stjernen til at sprænge sikringerne. I øvrigt lige som Prince, med hvem d’Arby mener at være i telepatisk kontakt.

“Sananda” mener at kommunikere direkte med Gud, som i øvrigt har pålagt ham at nedslagte det Onde, som var, før i tiden, levengjort af Terence Trent d’Arby.

Ja … Okay … Det er en rimelig svær sag, men det er den, desværre, almindelige historie om en stjerne, hvis skæbne bliver skudt ned af “troens oplysning”. Kort sagt: Manden er gået fuldstandig i stå.

Ham, som før i tiden fyldte koncertsale, kan nu få 50 personner til at høre ham spille.

På den anden side, siden han fra nu af nægter at spille sange fra sin “syndige fortid”, kan det ikke forbavse nogen, at fans’ene bliver væk.

Hallelujah! (Cyril Malka)

About the author

Cyril Malka

Click here to add a comment

Leave a comment: